De week in meer woorden

Zo door de week heen plaats ik allerlei foto’s op Instagram. Daar zet ik dan een korte tekst bij, één woord of soms helemaal niets. Ik zal mijn favorieten van afgelopen week eens wat meer aandacht geven, dus wat meer tekst aan deze foto’s besteden.

Deze week ging ik naar Rotterdam, zie de foto hieronder. En een stad vind ik heerlijk om te fotograferen. Misschien ben ik te verwend met al die natuur hier om me heen, maar ik houd van die rechte lijnen, hoge gebouwen en de lichte kleuren. Ik zou er bijna voor verhuizen.

Uiteindelijk maakte ik tijdens mijn bezoekje nog niet eens zo heel veel foto’s. Het was warm en daardoor ontbrak de energie me een beetje. Mooie reden om nog eens terug te gaan.

IMG_0059

De warmte bleef deze week en in deze week viert onze jongste zijn 5de verjaardag. De slingers mochten dus ook naar buiten. Boven het zwembad dat sinds deze week prominent in de tuin staat. ’s Middags na school was het dus zwemmen onder de slingers. Dat is dan toch een prima verjaardag, lijkt me zo. Maar we zijn nog niet klaar met feest vieren. Vanmiddag feesten we nog even door en er staat nog een kinderfeestje op de planning. En als dat allemaal voorbij is, dan kunnen de slingers weer in de kast, wachten op het volgende feestje.

IMG_0060

Onze middelste gaat met voor 3 weken met de klas iedere vrijdag naar ‘Het Bewaarde Land’. Daar zijn ze een hele dag bezig in de natuur. Het is één grote ontdekkingstocht en wordt door onze middelste een feestdag genoemd. Dat lijkt me dan ook niet verkeerd, 3 feest-vrijdagen op een rij. Ik mocht een aantal kinderen afgelopen vrijdag ophalen en kwam niet verder dan de parkeerplaats. Een parkeerplaats met een mooi doorkijkje. Tja, dat is dan toch wel concurrentie voor de eerder genoemde stad.

IMG_0061

Mijn rondje met de hond is meestal niet zo spannend. Ik loop graag door het park. Het is een mooie afstand en het is mooi om te zien hoe alles met de seizoenen mee verandert. Dat is een mooie bijkomstigheid van het wandelen met de hond, ik zie nu veel beter wat er verandert. Wanneer de narcissen opkomen, de paardenbloemen blaasbaar zijn, er jonge eendjes rondzwemmen en de kraaien jongen hebben. Vooral die laatsten eisen nogal wat aandacht op, ze zijn met grote aantallen en maken een behoorlijke bak herrie. Dat doen deze bloemen niet, ze zwaaien in stilte mee met de wind.

IMG_0062

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s