De Pont Tilburg

Het plan was een dagje Efteling, maar de slechte weersvoorspellingen zorgde voor het uitstellen van dat plan. Maar om de studiedag toch nog een beetje nuttig te besteden, werd het een bezoek aan De Pont in Tilburg.

Pont-06809 Ik was erg benieuwd hoe dat bezoekje zou verlopen met drie kinderen, van 4 tot 12 jaar, want ik kan me voorstellen dat zij het niet altijd even interessant vinden. Dankzij de audio-route voor kinderen viel dat heel erg mee. Ze vonden het alledrie heel erg leuk en we hebben dan ook een hele tijd rondgehangen in het museum. Die audio is trouwens niet alleen voor kinderen leuk, voor volwassenen geeft het ook een andere kijk op bepaalde kunstwerken.

Zelf was ik erg onder de indruk van de werken van Fiona Banner. Ik had nog nooit van haar gehoord, maar wil nu zeker meer over haar weten. Haar werk is behoorlijk abstract, maar ik blijf er naar kijken en heb zo mijn eigen gedachten erbij. Bijzonder hoe zij dingen in beeld brengt.

Tijdens het bezoek aan De Pont merk ik wel dat mijn aandacht snel uitgaat naar fotografie. Dus is het maar goed dat ik binnenkort eens naar het Nederlands Fotomuseum in Rotterdam ga. Die staat al heel lang op mijn verlanglijstje.

Pont-06865

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s